8/5/08

Decoració: Poggenpohl

Poggenpohl
Amb el lema “Volem millorar la cuina”, l’any 1892, el fuster Friedemir Poggenpohl, va fundar la prestigiosa marca que porta el seu nom.
Amb els més de 110 anys d’història, la marca ha estat orientada a la innovació i s’ha fet un nom en la història del moble. L’empresa és, doncs, una referència per la resta de fabricants de cuines i, des de fa 50 anys, és un referent en els premis de disseny de la més alta qualitat.
La marca alemanya, ha obtingut un constant èxit comercial gràcies a una quota d’exportació superior al 75% a més de 60 països d’arreu del món.
A Poggenpohl, podem trobar-hi una àmplia gamma de models per escollir,des de cuines bàsiques fins a cuines d’alta gamma, i col·laboracions, com per exemple, la recentment presentada cuina Porsche Design, dissenyada per l’equip de disseny de Porsche i fabricada per Poggenpohl.
Totes les cuines tenen 5 anys de garantia, i venen acompanyades d’una targeta “Service-Card”, on trobarem les característiques més importants de la cuina. Aquesta targeta ens assegura un manteniment de les cuines durant la garantia, sempre que se’n faci un ús correcte.
Poggenpohl, cuida fins a l’últim detall de les cuines, dóna molta importància al disseny i als mobles, però saben que els electrodomèstics són un pilar important a l’hora de projectar una cuina. L’empresa ens aconsella la casa Gaggenau i Neff.
Poggenpohl Girona va celebrar el seu primer aniversari el passat mes de març.
El seu propietari, Josep Boada Soler, ens comenta que va triar la nostra ciutat per obrir la botiga, perquè, a part de que ell sempre a viscut a Girona, creu que és el mercat idoni pel tipus de cuina que ven; “El Gironí, és el perfil que coneix el bon producte, li agrada, i sap valorar-lo”.
Poggenpohl li concedí Girona i província, i ens explica que amb el temps, està previst que s’obrin dos punts de venda més.
Quan un client entra a la botiga, a part d’una àmplia exposició de cuines, és troba amb un alt nivell de professionalitat, i un tracte molt proper.
Més de cent anys d’experiència els avala.
Tot té un procés, i el procés a Poggenpohl, el tenen molt clar.
El primer pas per comprar una cuina és una petita entrevista amb el client, en la qual és defineixen els principis del projecte, i es coneixen les necessitats de cada persona; “Són les cuines les que s’han d’adaptar a les persones, i no a la inversa”.
El segon pas, serà la visita in situ per prendre mides i estudiar les condicions on s’ubicarà la cuina.
La tercera fase, és l’estudi de disseny del projecte i, finalment, es presenta al client. Un cop acceptat el projecte es realitza un seguiment de l’obra fins a la seva finalització.
També us poden assessorar en la decoració, reformes o projectes de la resta de la seva llar, doncs Poggenpohl Girona, compta amb els millors professionals, tècnics i experts per tal d’obtenir el millor dels resultats.