8/5/08

Escapades: Hotel Vistabella, Roses

Vistabella Romantic Villa Hotel, a Roses

L’any 1963 va obrir les portes aquest meravellós hotel romàntic, envoltat d’una tranquil·litat absoluta, aïllat de qualsevol signe d’urbanització, amb la immensitat del mar com a gran companyia pels clients quan surten a esmorzar al sol de la terrassa de les seves habitacions.
Avui en dia, l’especulació urbanística ha envaït fins i tot aquest racó de Roses, però tot aquell que passa una nit al Vistabella Romantic Villa Hotel viu una experiència inoblidable. La zona segueix mantenint el seu encant marítim, i el seu gran confort no passa inadvertit pels clients.

Filosofia.
Si penses en tranquil·litat, et recomanem l’Hotel Vistabella.
És un indret ideal per gaudir d’un cap de setmana romàntic i relaxat. Aixecar-te, obrir la finestra i disfrutar de la vista, deixar escapar l’ànima.
Tranquil·litat. Paraula fàcil de dir i moltes vegades difícil d’aconseguir.

Habitacions.
Totes les habitacions tenen unes precioses vistes al mar.
29 habitacions, 9 d’elles Suites. En destaquem la Suite Reial ambientada de manera especial.
Cada una d’elles tenen el seu particular estil, i fins i tot els mobles són diferents. Cada cop que els hostes visiten el Vistabella, tenen la sensació d’estar en un hotel nou.

Gastronomia.
L’hotel disposa de tres restaurants ben diferenciats pel seu tipus de cuina.
Un d’ells amb una carta en la que s’hi pot trobar una àmplia gamma de plats típics de la cuina mediterrània, amb una cuidada selecció de peixos i mariscs, elaborada de la manera més natural i acompanyada d’una interessant selecció de vins.
L’altra restaurant ofereix plats selectes de gran qualitat; una cuina d’inspiració catalana fina i creativa.
I per últim, un tercer que ofereix un tipus de cuina basada en tapes, per picar alguna cosa, també valorat positivament pels paladars més exigents. Ideal lloc per assaborir uns dels còctels que s’ofereixen, a l’elegant saló o asseure’s sota les palmeres que es troben situades a la terrassa de clar estil tropical.
Els hostes poden gaudir d’una varietat important d’opcions a l’hora de menjar sense ni tant sols moure’s del complex.
Tranquil·litat i bons aliments, ja portem dos factors determinants per triar l’hotel.

Entorn.
L’entorn que envolta les instal·lacions és especialment dens en oferta turística, gràcies al nombrosos punts d’interès que hi ha a la zona. Una oferta lúdica reconeguda arreu, que permet realitzar qualsevol activitat esportiva, ja sigui aquàtica, golf o senzillament passejar per racons i raconets propis i coneguts de la Costa Brava.
Degut a l’habitual estància de personatges reconeguts, la direcció de l’hotel, per tal d’assegurar el confort, ha assumit un rol absolutament proper al seu client que, a base de discreció i prudència, passa absolutament desapercebut i aïllat de la premsa o dels veïns de la zona.
Cal dir que l’hotel resta tancat durant cinc mesos a l‘any, obrint l’ultima setmana d’abril fins a finals d’octubre. Aquest període de nul·la activitat s’aprofita, habitualment, per realitzar petites reformes i millores en les instal·lacions, de manera que es pot treballar tranquil·lament i amb molta llibertat de moviments sense molestar a ningú, i quan es torna a obrir, els clients sempre noten millores i canvis en el mobiliari i la decoració.
Recomanem l’establiment per la seva oferta i excel·lent tracte.
Però ViuGirona el recomanem per altres motius. Motivacions intangibles, de gran valor i que no es poden tarifar en absolut.
O una tranquil·la tarda d’estiu amb una mar de fons tenyida de taronja per una meravellosa posta de sol, té preu?
Bons consells per rejovenir l’ànima.