2/1/08

Un Luxe Proper

Text: Encara

La definició de luxe és la riquesa que hom desplega en les coses de la vida.

L’hotel AC Palau de Bellavista, ENS MOSTRA QUE EL LUXE JA NO ÉS EL QUE ERA.

Un impressionant hotel, proper, en distància i en el tracte que el passat 14 de desembre va celebrar

el SEU SEGON ANIVERSARI.

L’hotel AC Palau de Bellavista de Girona es troba en la zona de “Les Pedreres” a molts pocs metres de la Plaça Catalunya i molt a prop del centre històric. Un immillorable emplaçament, que ens ofereix unes vistes espectaculars de la ciutat de la que en podem gaudir tots els gironins.

La seva proximitat no es valora només en la distància física.

La cadena AC Hotels té molt clar quines són les necessitats del client del segle XXI, oferint serveis de qualitat i flexibles.

S’adequa als nous temps, amb un tracte personalitzat a la mida del client, directe i familiar. Un hotel que el passat 14 de desembre va celebrar el seu segon aniversari.

“És un espai obert per a tots els gironins. Per gaudir-ne. Ja sigui esmorzant, prenent un aperitiu, un cafè, dinant o sopant amb els amics o clients. També es poden llogar les nostres sales per qualsevol esdeveniment, per a empreses o particulars. El que és clar que es trobaran a gust.“, ens comenta la directora de l’hotel, la Sra. Esther Solà.

En donem fe. Cal destacar l’oferta gastronòmica del restaurant “Numun”, el restaurant més alt de la ciutat, amb una cuina catalana de avantguarda dirigida pels germans Roca i el seu equip (Celler de Can Roca), encapçalat per Gonzalo Herrero.

Un luxe d’instal·lacions, amb una acurada decoració i amb sales de llum natural. Tracte personalitzat, excel·lent oferta gastronòmica i aparcament gratuït. Lloc perfecte per poder recuperar l’anhela’t esperit nadalenc.

Val a dir que tendim a actuar com si el luxe i la comoditat fos el més important, quan l’únic que necessitem per ser realment feliços és alguna cosa que ens engresqui. I a mi personalment, m’engresca la possibilitat de poder contemplar còmodament la posta del sol des del bar de l’Hotel AC Palau Bellavista. Un veritable luxe.

SERVEIS AC PALAU DE BELLAVISTA.

. Tipus d’habitació: 32 hab. de dos llits; 32 hab. llit de matrimoni; 2 Suites de dos llits; 2 suites llit de matrimoni. TOTAL: 74 hab.

. Descripció habitacions: TV plasma més de 20 canals; vídeo on demand; climatització personalitzada; telèfon; minibar gratuït; Internet Wi-fi; minicadena; bany complert/banyera; assecador; amenities AC; barnús i sabatilles.

. Serveis comuns: premsa gratuïta; zona TV; Internet Wi-fi; servei de bar; aparcament; terrassa; bugaderia 24 h.; restaurant; esmorzar bufet, caps de setmana fins les 12:00 h.; room service 24 h.; caixa de seguretat; servei de consergeria; servei maleter.