24/3/08

Escapades - Hotel Arts

L’Hotel Arts Barcelona proposa una escapada a la ciutat comtal per gaudir d’una Setmana Santa amb essència cultural.

Passejar per la Barcelona modernista, visitar el Museu Picasso o realitzar un circuit spa són algunes de les propostes que l’establiment hoteler presenta per la setmana del 19 al 25 març.

A més, el restaurant Enoteca servirà un menú de temporada a base de productes de l’hort.

Aquest any, l’establiment hoteler ens descobrirà els racons modernistes de la ciutat, el Museu Picasso, a més de realitzar un circuit a The Six Senses Spa i degustar la gastronomia burgalesa del Restaurant Enoteca. Per això, l’Hotel Arts Barcelona ha preparat un paquet molt especial que inclou allotjament en les seves exclusives habitacions dobles i esmorzar buffet al Cafè Veranda.

La visita que proposa l’Hotel Arts Barcelona comença amb el Museu Picasso. Aquesta galeria, inaugurada el 1963, conté les principals obres de Pablo Picasso: els amants de la pintura apreciaran a l’exposició una transició del cubisme fins al classicisme en algunes de les seves obres com són El Arlequín o La Mujer con Mantilla i descobrirà la mirada d’un Picasso jove a través de la seva obra. Així mateix, a l’interior del museu es troba el Cafè Art Picasso.

L’espai gastronòmic, que obre les seves portes de dimarts a diumenge de 10 a 20 h., és el lloc perfecte per prendre’s un descans mentre es gaudeix del segell inconfusible de l’Hotel Arts Barcelona.

Després d’una intensa visita cultural, l’Hotel Arts Barcelona proposa gaudir d’una tarda de relax al spa. Considerat un dels millors spas del món, The Six Senses Spa de l’Hotel Arts Barcelona presenta un extens menú de tractaments de bellesa i massatges concebuts sota la filosofia que combina salut, bellesa i benestar. Situat a la planta 42 de l’hotel, aquest centre de relaxació oriental compta amb saunes, banys de vapor amb cromoteràpia, piscines d’hidromassatge i fonts de gel.

Molt en relació amb les festes de Pasqua, el restaurant Enoteca de l’Hotel Arts Barcelona presenta les seves novetats de temporada, plats preparats pel xef Luca de Astis a base de productes de l’hort. Per altra banda, aquest espai gastronòmic ofereix degustar plats típicament mediterranis. Tot això acompanyat d’una extensa carta de vins que inclou més de 450 referències.

Una tarifa molt especial per realitzar una escapada per Setmana Santa, disponible del 19 al 25 de març de 2008.

Des de 335€ per nit en habitació Deluxe incloent-hi esmorzar buffet per a dues persones al restaurant Cafè Veranda. 7% IVA no inclòs. Subjecte a disponibilitat.

Telèfon de reserves: 93 221 10 00. www.hotelartsbarcelona.com