7/5/08

Tecnologia


Bang & Olufsen presenta BeoVision 4.

BeoVisión 4-65 ja es pot adquirir a les botigues de Bang & Olufsen a Espanya a un preu de 15.750 Euros (inclòs el cable IR de 5 metres i el suport per la paret). Estarà disponible amb el marc de color alumini i negre i, posteriorment estarà en blau, gris fosc i vermell.
+ Informació: B&O Platja d’Aro. Tel. 972 819 460
Bang & Olufsen, la firma danesa reconeguda mundialment pels seus productes d’àudio, vídeo i telefonia, acaba de presentar la seva última novetat: BeoVision 4.
Es tracta d’una pantalla de plasma d’alta definició, de 50 o 65 polzades, que supera la qualitat d’imatge de qualsevol altra pantalla del mercat. Això és gràcies a que el seu panell de plasma permet observar detalls amb una gran nitidesa, colors autèntics, oferint uns moviments de la imatge suaus i continus. Tot això és degut a la innovadora tecnologia Automatic Colour Management.

Solució de so dedicada
BeoVision 4 disposa d’un altaveu central, BeoLab 10 dedicat, que serveix de canal central en un sistema de so surround i que ofereix un balanç i una puresa amb la mateixa qualitat que els altaveus més potents de Bang & Olufsen.
Gràcies a l’exclusiva Acoustic Lens Technology, el canal central dispersa el so a 180 graus en el pla horitzontal. Al mateix temps, es controla les dispercions verticals, fent que es redueixen al mínim les reflexions perjudicials procedents del terra i el sostre. El resultat és la reproducció més fidel possible al so original, no només en una única zona, sinó en tota l’habitació.

Elegància visual
BeoVision 4 compta amb un marc corbat d’alumini polit, la seva suavitat i textura transmet una sensació de calidesa. Al mateix temps, la precisió de les juntes i els colors atrevits són una combinació sofisticadament moderna i artesana.
La puresa de línies i la forma triangular de BeoLab 10 proporcionen un contrapunt dinàmic a les corbes de la lent acústica i al marc de la pantalla. Tanmateix, així com de cara es destaca la presència de BeoVision 4 i BeoLab 10, el seu perfil és el paradigma de la discreció, amb la pantalla enganxada a la paret com si fós un quadre i la inconfusible forma elíptica de la lent demostrant que es tracta d’autèntics productes Bang & Olufsen.

Réplica del Volant Ferrari F2007

Els fanàtics de la Fórmula I ja poden adquirir una rèplica exacta a tamany real del volant del Ferrari F2007. Es tracta d’una edició limitada que compta amb tots els dispositius, igual que l’autèntic Ferrari. Ha estat fabricat completament a ma fent servir fibra de carboni i muntat sobre la seva pròpia base.
Aquest model inclou un certificat oficial i les claus de la funcionalitat dels botons i els interruptors.
El seu preu és de 1.625 Euros. Així doncs, si disposa dels recursos suficients, en aquesta reproducció té una fantàstica oportunitat d’adquirir una peça de col·lecció a la pàgina web www.amalgamcollection.com.


El Mouse més car del món...

Pat Says Now és el primer fabricant suís de ratolins d’ordinador individualitzats. La seu de l’empresa es troba a Zurich.
És ideal per la clientela acomodada que busca un regal molt especial: el ratolí més car del món.
La carcassa superior i les tecles són fetes d’or blanc de 18 quirats, els 59 brillants utilitzats poseeixen un pes total de 2 quirats. Amb aquests detalls, el Diamond Flower és el ratolí d’ordinador més exclusiu del món.
El seu preu és de 18.600 Euros i es pot comprar per internet a www.pat-says-now.com.



GoldVish

GoldVish, és una empresa d’origen suís que es consolida com a líder en l’exclusiu segment de la comunicació de luxe. L’empresa, fundada l’any 2004, basa la seva producció en la combinació de quatre mons diferents: els metalls preciosos, diamants, alta costura i tecnologia. L’empresa comercialitza el telèfon més car del món, una edició limitada anomenada Le Million. El preu, com el nom ja ens avança, és d’un milió de dòlars. Més informació : www.goldvish.com
The GoldVish Illusion Collection consisteix en cinc gammes diferents de diamants amb uns preus que es mouen entre els 20.300 Euros, el més econòmic, fins a 124.400 Euros, el més car. Els telèfons mòbils GoldVish són entregats amb or sòlid de 18 quirats, disponible en daurat, blanc o rosat. Aquests aparells estan equipats amb la mateixa tecnologia dels models de telefonia mòbil GoldVish d’alta qualitat.
Es venen amb cuir de cocodril i amb més de dotze varietats d’incrustacions a la part posterior que poden ésser combinades.
A qualsevol botiga de la marca es pot escollir la incrustació que es desitgi personalitzant el telèfon al seu gust.

Milk

MILK és un confortable conjunt de mobles de treball dissenyats per Soren Kjaer, propietari de l’agència danesa in2media. Com a bon nòrdic que és, el seu disseny és senzill en quan a formes, d’estètica minimalista i pràctic. La taula es pot configurar a gust de cadascú, combinant diversos mòduls intercanviables que poden arribar a convertir els forats buits en una peixera, una pràctica paperera o en un compartiment a mida pel seu iPod. Els cables no molesten mai ja que es poden amagar a l’interior de la taula per tal que tot l’espai estigui perfectament recollit i ordenat.
Encara no es comercialitza a Espanya, però si desitja comprar-la, ho pot fer a través d’internet a la pàgina web www.milk.dk.