3/1/08

Carta de Benviguda

Revista número 5 de ViuGirona o el que és el mateix nou mesos presents a la ciutat de Girona i Platja d’Aro. Una etapa encisadora, plena d’anècdotes, d’històries, de nervis.

Nou mesos després volem agraïr a tots els anunciants que han fet possible que la revista sortís a la llum. Donar les gràcies als nostres col·laboradors que de manera professional i desinteressada ens han transmés els seus coneixements.

Gràcies als entrevistats que tenien les mateixes ganes de sortir que nosaltres de que hi sortissin. Gràcies.

Gràcies a Impremta Pagès que ens han atès amb professionalitat i ens han donat el càliu i el bon rotllo necessari per tirar endavant. I gràcies als nostres lectors.

Nou mesos. Ara ja podem dir que ha nascut una nova revista a Girona. Gràcies.

En aquesta edició podeu trobar una entrevista en exclusiva a Pedro Marín, famós cantant vinculat a Girona. Un escrit sobre en Pere Maimi, un enamorat d’Àfrica que ha participat més de deu vegades al Dakar i us aproparem a l’hotel AC Palau de Bellavista.

A més com la revista compartirà espai amb les Festes de Nadal, volem ajudar als Reis en la seva tasca: regalar unes voltes al circuit de Montmeló amb un Ferrari i un article de compres amb un recull d’interessants regals.

Molt aconsellables són els articles de decoració, cultura, salut, economia i música. En aquest últim en destaquem l’escrit d’en Salvador Sostres sobre un CD recopilatori d’en Lluís Llach.

Per acabar, dir que la revista ViuGirona ofereix el seu màxim recolzament a accions solidàries com la d’Àfrica nos mira. Una associació formada per a joves que ens demostren inquietuts diferents.

Desitgem que us agradi i us animem a col·laborar amb nosaltres. Participa i opina. Possem a la vostra disposició un blog on podeu dir la vostra sobre qualsevol dels articles, www.viugirona.blogspot.com i us recordem que disposem d’una secció de decoració en el que podeu demanar consells, decoracio@viugirona.com.

Per últim animar-vos a participar en el concurs que hem organitzat amb la col·laboració de Xoow.

La Revista tornarà al mes de febrer i és per això que tot l’equip de ViuGirona us desitja unes Bones Festes i un any nou ple de vida.

Concurs VIUGIRONA:

Entra a www.xoowtimes.com i digue'ns una de les ciutats on s'han rodat les presentacions de la nova col·lecció d'hivern 07-08.

Per participar només cal enviar un e-mail des del formulari de contacte de la web. Entre tots els participants que hagin encertat, se sortejaran dues peces de la nova col·lecció.

El nom dels guanyadors es publicarà en el pròxim número de la revista, al febrer.


Concurs VIUGIRONA amb el recolzament de: