2/1/08

Xperiences Box, regala experiències úniques.


Segur que heu somiat més d’una vegada en poder conduir un cotxe esportiu de luxe. Segur que també heu pensat, quina sensació tindríeu conduint al Circuit de Catalunya. I de ben segur que més d’una i mil vegades, heu desitjat unir els dos somnis i gaudir d’un dia irrepetible. Veritat?

Doncs, ara i gràcies a XperiencesBox, tindreu l’oportunitat de gaudir d’una experiència única i indescriptible.

Disposen d’una flota de cotxes espectacular, on podreu trobar-hi Ferrari, Porsche, Lamborghini o Aston Martin d’alta gamma i podreu gaudir d’un mínim de quatre voltes (fins a un màxim de vint) a un dels circuits més ben considerat per pilots i experts de tot el món, el Circuit de Catalunya (Montmeló).

Des de 349 euros podreu disfrutar de la sensació de formar part d’un pit lane i sentir-te per un dia un pilot de gran premi. A més, disposareu de pilots de reconeixement internacional per tal que rebeu consignes de pilotatge i seguretat. Tot això, amanit amb un càtering exquisit i per suposat, acompanyat de la vostra parella, amic o client.

Des d’aquests Nadals ja es poden regalar experiències a amics o familiars però també com a regal d’empresa per comercials o clients importants, ja que es comercialitza amb una caixa regal on hi trobareu un llibret informatiu de la marca triada i una targeta invitació amb tota la informació necessària per gaudir d’aquest dia tant especial.

Comentar que ja està oberta la inscripció per la primera experiència 2008 que serà al Març. En breu es disposarà també de sortides de cap setmana amb cotxes de luxe per tot Catalunya, així com rutes exclusives per territori francès (St. Tropez, Monte-Carlo, Burdeus...), visites a la seu de Ferrari (Maranello) o espectaculars vols de 30 minuts dins d’un avió de combat (L-39 Albatross) i molts més.

A Girona ja disposen d’un punt d’informació i venda a Avda. Jaume I, 31, entresol. (972 100 625)